Inför Luleå Hockey – Skellefteå på tisdag
Inför Luleå Hockey – Skellefteå på tisdag avatar

Nu på tisdag 23/8 är det dags för säsongens första hemmamatch. Då är det träningsmatch mot Skellefteå med nedsläpp kl 19:00 i Coop Norrbotten Arena.

Inför Luleå Hockey – Skellefteå på tisdag

Publicerad: 1 dag sedan

SIMON ELIASSON / Bildbyrån

NYHET


Nu på tisdag 23/8 är det dags för säsongens första hemmamatch. Då är det träningsmatch mot Skellefteå med nedsläpp kl 19:00 i Coop Norrbotten Arena.


Biljetter till matchen finns till försäljning på lhf.ebiljett.nu och kostar 150kr för sittplats och 50kr för ståplats. Så säkra din plats och tipsa gärna dina vänner om matchen så vi kan få en riktigt bra start på hemmasäsongen 2022/2023.

Alla som köpt säsongskort har sin plats klar till den här matchen. Och det är det många som gäller. För intresset för säsongskort har varit rekordstort. Bland annat har vi sett en ökning med 20% jämfört med förra säsongen och vi har nu för första gången passerat 3000 säsongskort med råge.

Det har ökat både på sitt- och ståplats. Men den största ökningen har vi sett på Ståplats All Inclusive, där vi dubblerat fjolårets siffror och numera är på 542 sålda ståplatskort.

Inför den här matchen sätter vi igång med utdelningen av säsongskort. Vilket innebär att alla som köpt säsongskort kan komma och hämta sitt kuvert inför den här matchen.

För från och med kl 16:00 på tisdag bjuder vi våra säsongskortsinnehavare på hamburgare inför matchen, flippade av våra grillkockar Skuggan Nilsson, Ulf Engman och Stefan Enbom.

Robert Hedlund – LHF Kommunikation

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.