Shinnimin: ”Det var verkligen härligt att göra det”
Shinnimin: ”Det var verkligen härligt att göra det” avatar

Foto: Simon Eliasson

Det var många som var skeptiska när Luleå Hockey värvade honom, och han har fått en del kritik från supporterhåll under sin tid i klubben, men Brendan Shinnimin gladdes över att kunna ge dem något att jubla över. ”De förtjänade det”, säger straffhjälten.

Ishockey 17 januari 2023 22:31

7

Det räcker inte med en tio minuter lång förlängning för att skilja dem och Frölunda åt, utan semifinalen kom att avgöras på straffar, och det var Brendan Shinnimin som blev hjälten.

– Jag försökte lura honom, och han nappade, som tur var, säger han.

Det är Frölundas målvakt Lars Johansson han syftar på.

– Det var verkligen härligt att göra det där målet, och ge våra supportrar, som har fortsatt att komma och stötta oss, trots att det har gått tungt, något att glädjas över, säger Brendan Shinnimin.

Sedan berömmer han målvakten Matteus Ward som gav sitt lag chansen att vinna matchen.

– Det har inte varit lätt för honom, han har ju inte fått så många chanser den här säsongen, men han har jobbat arslet av sig, gjort det bra när han fått hoppa in, och förtjänar verkligen den här framgången, säger Brendan Shinnimin.

De har bara lyckats att ta fem poäng på sina fem senaste matcher i SHL, men han tycker det känns som att de börjar få ordning på sitt spel, och hoppas att de ska kunna ta tre poäng mot både Oskarshamn och Linköping.

– Det är viktiga matcher vi har framför oss, vi måste verkligen vinna dem, och är beredda att göra vad som än krävs, säger han.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.