Kvinna skrev till teknisk support – deras underbara svar är snäppet till genialiskt!
Kvinna skrev till teknisk support – deras underbara svar är snäppet till genialiskt! avatar

Kvinna skrev till teknisk support – deras underbara svar är snäppet till genialiskt!

Den här unga kvinnan skiljer sig inte från resten av oss människor. Likt oss andra är hon bekant med både familjelycka och sorg. Helt enkelt är hon bara ute efter svar på sina enkla frågor angående hur hon ska upprätthålla en relation. Svaret hon får på sin fråga har fått hela internet att gå loss i en enda stor skrattattack!

Hon skrev ett brev till teknisk support för att hitta svaren på sina frågor. Hon skickade brevet som ett skämt och kommer ihåg när hon fick svar i sin e-postinkorg att hon hade fått sina frågor besvarade. Deras svar hade fått henne till att vika sig av skratt, och det får även oss att skratta högt! Läs hennes frågor och deras svar på hennes brev nedanför! Kan du hålla dig för skratt?

Kära Teknisk Support
Förra året uppgraderade jag från Pojkvän 5.0 till Man 1.0 och märkte en tydlig avmattning i den totala systemprestandan, särskilt i blommor- och smyckenapplikationer, som drevs felfritt i Pojkvän 5.0.

Dessutom, Man 1.0 avinstallerade många andra värdefulla program, såsom: Romantik 9.5 och Personlig Uppmärksamhet 6.5, och sedan installerades oönskade program som: NBA 5.0, NFL 3.0 och Golfklubbar 4.1.

Konversation 8.0 verkar inte alls fungera längre, och Städning 2.6 kraschar helt enkelt hela systemet. Observera att jag har försökt köra Tjata 5.3 för att åtgärda dessa problem, men till ingen nytta.

Vad kan jag göra?

Vänliga hälsningar,
Desperat
Nedan följer den tekniska supportens svar, som har fått hela internet till att vika sig av skratt!

Kära Desperat,
För det första, kom ihåg, Pojkvän 5.0 är ett underhållningsprogram, medan Man 1.0 är ett operativsystem. Ange kommando: ‘Jag trodde att du älskade mig.html’ och försök att hämta Tårar 6.2, glöm heller inte att installera Skuld 3.- uppdateringen, om du inte redan har gjort detta. Om det programmet fungerar som avsett bör Man 1.0 sedan automatiskt köra program smycken 2.0 och blommor 3.5.

Men kom ihåg, överanvändning av ovanstående program kan orsaka att Man 1.0 återställer sig till Tystnad 2.5, Puben 7.0 eller Öl 6.1. Observera att Öl 6.1 är ett mycket dåligt program som kommer att ladda ner Fjärta 1.0 och Snarka Kraftigt Beta.

Vad du än gör, under några omständigheter, installera INTE Svärmor 1.0 (det körs ett virus i bakgrunden som så småningom kommer att ta kontroll över alla dina systemresurser).
Dessutom, snälla, försök att inte återinstallera Pojkvän 5.0-programmet. Dessa är program som inte stöds och kommer att krascha Man 1.0.

Sammanfattningsvis är Make 1.0 ett bra program, men det har ett begränsat minne och kan inte lära sig nya applikationer snabbt. Du kan överväga att köpa ytterligare programvara för att förbättra minnet och prestanda. Vi rekommenderar: Matlagning 3.0 och Sexiga Underkläder 7.7.

Hoppas vårat svar hjälpte dig och dina problem med Man 1.0!
Lycka till!
Supporten gav sig minst sagt in i leken och skojade friskt tillbaka!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.